Osnovan odbor SSJ u Vranju

Lokalne vesti - Subota 13.07.2013 - 01:04

Stefan Dutina, doskorašnji lider vranjskih radikala imenovan je za prvog predsednika Gradskog odbora Sabora srpskog jedinstva u Vranju.

Sa lica mesta Sa lica mesta

SSJ je nova stranka na čijem je čelu Boriislav Pelević, a Vranje je treći grad u Srbiji koji dobija odbor te stranke.

Svečanom otvaranju i osvećivanju stranačkih prostorija prisustvovali su gradonačelnik Vranja Zoran Antić(SPS) i lokalni lideri Jedinstvene Srbije i DSS-a.

Govoreći o svojoj funkciji u Saboru srpskog jedinstva, Stefan Dutina rekao je  da je nakon samo nekoliko minuta u razgovoru  sa Borislavom Pelevićem liderom stranke bilo potpuno jasno da je njihovo poimanje politike istovetno.

- Putevi  su  nam  isti, ciljevi jasni a to je jaka, prosperitetna i nezavisna država Srbija sa Kosovom i Metohijom u svom sastavu.

Moram da napomenem principijelnost i doslednost predsednika Pelevića  koji je odbio velike državne funkcije i na kraju izašao iz stranke koja je na vlasti, a  sve to  zbog neslaganja sa politikom koju ta stranka vodi prema Kosovu i Metohiji, što je retko koji političar danas u Srbiji uradio – kazao je Dutina.

Sabor srpskog  jedinstva osnovan je 8. juna na Izbornoj skupštini u Kosovskoj Mitrovici.

Stranka će se prema rečima njenog lidera zalagati za nacionalno jedinstvo uz patriotske snage kojih ima u Srbiji.

- Prvi naš zadatak je da sačuvamo Srbiju sa Kosovom i Metohijom , da ne puzimo i ne klečimo ni pred kim, da mladi mogu ovde da se školuju i da nastave da žive - kazao je Pelević.

Stefan Dutina, predsednik GrO Sabora srpskog jedinstva  u Vranju kaže da će odbor činiti pošteni ljudi, nacionalno svesni i odgovorni.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: