Ostavila SRCE NA BINI: Maja održala solo koncert na Vrnjačkom karnevalu

Lokalne vesti - Nedelja 25.07.2021 - 11:27

Vranjanka Maja Veljković održala je solistički koncert u Vrnjačkoj Bsnji, u okviru 17. Međunarodnog Vrnjačkog karnevala.

Emotivno veče u Vrnjačkoj Banji FOTO: Privatna arhiva Emotivno veče u Vrnjačkoj Banji FOTO: Privatna arhiva
Bio je to njen prvi solistički koncert u gradu u kojem živi, nakon veoma zapaženog učešća u televizijskom muzičkom serijalu "Nikad nije kasno".
 
Na ovoj kulturno-turističkoj manifestaciji, pored Maje, na više bina u gradu, koncerte su održali i Severina, Tropico band, Toni Cetinski i Slavko Banjac.
 
Maja se publici na prepunom gradskom trgu predstavila jednočasovnim nastupom, sa repertoarom koji joj je doneo velike simpatije televizijske publike iz šou programa "Nikad nije kasno", uz dodatak njenih omiljenih pop i rok pesama.
 
- Bilo je zaista emotivno veće, za mene. Nakon finala, posle onih okolnosti i duge pauze, pevali smo, plakali i smejali se zajedno svi.
 
Trg je bio prepun i bilo je jako dirljivo. Pomenula bih i kolege: gitaristu Branka Radičevića, bubnjara Sašu Jovanovića, basistu Nenada Nikolendžića, klavijaturistu Dušana Sarića i gitaristu u uvodnom bloku Zorana Stojanovića, uz čiju pratnju sam započela nastup - opisuje svoje utiske za OK Radio Maja Veljković.
 
Ona dodaje da je bila dirnuta reakcijom publike koja je horski pevala sa njom.
 
- Toliko su me dirnuli aplauzima, ljubavlju... Ostavila sam srce na bini, još mi je tamo - kaže pevačica.
 
Maja, u rodnom Vranju poznata pod devojačkim prezimenom Veljković, dolazi iz familije koja je dala brojne muzičare, a prve muzičke korake je načinila u Muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ i crkvenom horu.
 
Naši slušaoci je se sećaju i po seriji emisija koje je vodila na OK Radiju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: