Oštećen još jedan auto Tončev gradnje

Lokalne vesti - Utorak 21.07.2020 - 14:01

Nakon incidenta u Nišu, još jedno vozilo “Tončev gradnje” koje koristi Novica Tončev, oštećeno je juče u Surdulici kada je razbijena šoferšajbna.

Slučaj je odmah prjIavljen policiji FOTO: Slučaj je odmah prjIavljen policiji FOTO: "Tončev gradnja"
- Ovo je zabrinjavajući nastavak pretnji i zastrašivanja Novice Tončeva i njegove porodice ispred čije kuće su kamere tokom noći zabeležile i nepoznata vozila sa grupom muškaraca - saopštilo je  preduzeće "Tončev gradnja.
 
Slučaj je odmah prjIavljen policiji, a za preteće poruke koje danima dobija Novica Tončev sa nepoznatih brojeva, podnete su i krivične prijave protiv NN lica zbog krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti.
 
- Zabrinut sam za bezbednost svoje dece i svoje porodice. Ovo danas je gore i opasnije nego juče pa se opravdano pitam šta će biti sutra
 
Da li ću morati da zatražim policijsku zaštitu. Od koga
 
I pre svega zbog čega i zašto sve ovo? - stoji u saopštenju za javnost Novice Tončeva, predsednika kompanije Tončev gradnja i potpredsednik SPS.
 
Napadi na imovinu "Tončev gradnje" dolaze nakon izjava Novice Tončeva da su njegovi saradnici, aktivisti, kao i ljudi koji poštuju ideje SPS, mesecima izloženi bezobrazluku, podlim napadima, pretnjama, ucenama i zastrašivanju.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: