Otkazan Overload 2020. zbog VIRUSA KORONA

Lokalne vesti - Sreda 15.07.2020 - 10:56

Tradicionalni Overload festival u Vladičinom Hanu ove godine neće biti održan, saopštili su organizatori.

Do kraja meseca biće objavljeni datumi za Overload 2021. Do kraja meseca biće objavljeni datumi za Overload 2021.
Overload festival u Vladičinom Hanu koji je trebalo da bude održan 31. jula i 01. avgusta, otkazan je zbog loše epidemiološke situacije.
 
- U skladu sa odlukama i merama koje je donela Vlada Srbije i proglašenja vanredne situacije u više od 20 gradova i opština zbog epidemije izazvane koronavirusom, a imajući u vidu da je zdravlje i bezbednost svih učesnika festivala na prvom mestu, otkazan je ovogodišnji Overload festival.
 
Do kraja meseca biće objavljeni datumi za Overload 2021. Srećno do sledeće godine - stoji u poruci organizatora.
 
Usled nepovoljne epidemiološke situacije u zemlji, najpre je otkazan Overload Metal Festival koji je trebalo da bude održan 18. jula, kao deo pratećeg programa festivala.
 
Na sedmom po redu Overload festivalu, trebalo je da prve večeri nastupe Kruševac Geto, Sunshine i Beogradski sindikat, dok su za drugo veče najavljeni Artan Lili, Texas Flood i Galija.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: