Otvoren Četvrti međunarodni sajam “Agro Belgrade 2023”: Svoj štand na ima i Vranje

Lokalne vesti - Subota 28.01.2023 - 09:59

Četvrti međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva “Agro Belgrade 2023”, otvoren je u Beogradu i trajaće do subote, 28. januara.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Svoj izložbeni štand na sajmu ima i Grad Vranje.
 
Sajam je otvorila ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Jelena Tanasković, a između ostalih, govorio je i ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.
 
Tokom tri dana sajma u Hali 1a Beogradskog sajma biće održane brojne panel diskusije sa temama ključnim za industriju, kao što su perspektive tržišta u 2023. godini, prilagođavanje na uticaj klimatskih promena, razvoj radne snage, digitalizacija poljoprivrede, finansiranje, transport, kao i mnoge druge.
 
O njima će govoriti više od 20 stručnjaka i predstavnika domaćih i stranih kompanija, institucija i organizacija relevantnih za oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva.
 
Na sajmu učestvuje više od 500 izlagača iz Srbije i regiona, među kojima su proizvođači svežeg, smrznutog i prerađenog voća, povrća i grožđa, potom poljoprivredne mehanizacije i opreme.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: