Otvoren DEČIJI FESTIVAL (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 17.05.2018 - 11:13

Zamenik gradonačelnika Nenad Antić otvorio je drugi dečiji festival “Vreme radosti”, koji u četvrtak i petak održava u gradskom parku.

Mališani u gradskom parku. Foto: S.Tasić Mališani u gradskom parku. Foto: S.Tasić

Antić je izrazio veliko zadovoljstvo zbog organizovanja ove manifestacije, ističući da je period detinjstva najlepši deo života.

- Zadatak starijih je da uče mlađe, a naša je obaveza da neprestano slušamo šta nam deca govore i podstičemo izgradnju njihovog sveta.

Deca su putokaz našem gradu za budućnost, zato ulažemo velike napore da za njih obezbedimo uslove za srećno i bezbrižno detinjstvo.

Njihove potrebe su naš zadatak i zbog toga radimo na izgradnji novog vrtića i renoviranju škola.

Ona su razlog zbog koga će Vranje dobiti moderan Sportski centar i uređen gradski park
- rekao je Antić.

Okupljenima se obratila i direktorka Predškolske ustanove “Naše dete”, Vesna Terzić naglasivši da su dečji festivali najlepši, jer su spoj lepote i radosti.

Nakon toga, zamenik gradonačelnika i direktorka PU ,,Naše dete” su simboličnim puštanjem balona proglasili festival i zvanično otvorenim.

Na ceremoniji su nastupili hor vrtića “Boško Buha” i hor Muzičke škole “Stevan Mokranjac”.

Mališani su bili u prilici da pogledaju predstavu “Pepeljuga” u izvođenju Pozorišta “Bora Stanković”, kao i film o bezbednosti u saobraćaju.

Na zelenim površinama u parku postavljeni su punktovi vojske, policije, vatrogasaca, kao i tramboline i igračke za decu.

Festival će biti nastavljen u petak, u periodu od 11 do 18 časova, kada će mališani opet biti u prilici da uživaju u pripremljenom programu.

 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: