Otvoren javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske efikasnosti

Lokalne vesti - Utorak 01.11.2022 - 14:20

Raspisan Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio
Gradsko veće grada Vranja raspisalo je Javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi,  termostatskih  ventila i delitelja na teritoriji Grada Vranja.
 
Pravo učešća na ovom javnom pozivu imaju svi zainteresovani privredni subjekti koji ispunjavaju zakonom utvrđene uslove za obavljanje delatnosti i koji ispunjavaju uslove definisane Pravilnikom o sprovođenju mera energetske sanacije i ovim Javnom pozivom. Na javnom pozivu mogu učestvovati privredni subjekti koji vrše nabavku, radove i  ugradnju materijala, opreme i uređaja.
 
Konkursna dokumentacija za Javni poziv može se preuzeti na internet stranici Grada Vranja, link: http://www.vranje.org.rs/ogradu.php?id=0&oblast=ensanacija
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: