Otvoren konkurs za srednje škole "Obrazovanje za digitalnu ekonomiju"

Lokalne vesti - Petak 17.11.2023 - 12:34

Fondacija Ana i Vlade Divac i NCR Fondacija, u saradnji sa Centrom za promociju nauke, a u okviru projekta „Obrazovanje za digitalnu ekonomiju“ raspisuje konkurs za srednje škole sa teritorije Republike Srbije. Cilj konkursa je obezbeđivanje kvalitetnijeg STEM obrazovanje za učenike srednjih škola u Srbiji.

Foto:Fondacija Ana i Vlade Divac promo Foto:Fondacija Ana i Vlade Divac promo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Škole se mogu prijaviti na konkurs za opremu (3D štampači, 3D skeneri, CNC mašine, mBot roboti, micro:bit uređaji, LEGO Mindstorms setovi, drugi setovi robota, Internet of Things oprema, oprema za kabinete prirodnih nauka ili naučne klubove, kompjuteri, tableti, pametne table, eksponati u parkovima nauke i drugo) u vrednosti od 440.000 dinara koja im je neophodno za realizaciju savremene nastave i vannastavnih aktivnosti, a koja će im pomoći da svojim učenicima uspešno predstave nastavu iz STEM oblasti.
 
 
Na konkursu će biti podržano najmanje sedam srednjih škola sa teritorije Republike Srbije.
 
 
U okviru prethodnih projekata smo podržali 17 srednjih škola koje su dobile sredstva za nabavku opreme. Spisak podržanih škole, kao i nabavljenu opremu možete pogledati na linku 1 i linku 2. Škole koje se u prethodnom ciklusu dobile opremu mogu se prijavi na novi konkurs, ali će prioritet imati škole koje do sada nisu podržane kroz aktivnosti Fondacija Ana i Vlade Divac.
 
Na konkurs je moguće aplicirati isključivo slanjem prijavnog formulara i svih potrebnih dokumenata putem online forme OVDE
 
Više o konkursu možete pogledati OVDE
 
Konkurs je otvoren do 01. decembra 2023. godine u 16 časova.
 
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //