Otvoren poziv mladima za volontiranje u Barseloni

Lokalne vesti - Četvrtak 25.03.2021 - 13:48

Organizacija Associació Cultural Tudanzas pripremila je projekte za volontiranje mladih iz Srbije. Svi mladi volonteri od 18 do 30 godina starosti mogu da se, u zavisnosti od svojih afiniteta i slobodnog vremena, prijave i opredele za kratkoročno (u trajanju od 20 dana) ili dugoročno volontiranje (u trajanju od 8 meseci) u Barseloni u Španiji.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs

Stečena znanja i veštine, izgrađeni stavovi i razvoj raznih sposobnosti mogu biti od krucijalnog značaja u današnjem globalizovanom društvu i tržištu.

U skladu s tim, međunarodnim volonterima preko ovog projekta pruža se jedinstvena prilika da steknu nova znanja i veštine, unaprede svoje sposobnosti i time doprinesu svom interkulturalnom obrazovanju.

Rok za prijavu za kratkoročno volontiranje je do 30. marta 2021. godine, dok je rok za prijavu za odlazak na dugoročno volontiranje do 30. aprila 2021. godine. Prijava se vrši slanjem CV-ja i motivacionog pisma na mail: tudanzas.voluntariado@gmail.com

Volonteri će dobiti džeparac i biće im pokriveni troškovi ishrane.

Za kratkoročno volontiranje sledi naknada u visini od 5 evra dnevno uključujući i 90 evra za troškove ishrane. Za dugoročno volontiranje sledi naknada u visini od 150 evra i 130 evra za ishranu na mesečnom nivou.


Program volontiranja mladih u Španiji realizuje Organizacija Associació Cultural Tudanzas, društveno umetnički pokret koji omogućava stvaranje kolektivnih umetničkih inicijativa koje podstiču održivi društveni razvoj.

Kancelarija za mlade u Vranju biće na raspolaganju mladima iz Vranja za sve dodatne informacije, pitanja možete poslati na email adresu: kzm.vranje@gmail.com


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: