Otvoren poziv za POPISIVAČE

Lokalne vesti - Utorak 19.02.2019 - 10:32

Vranje – U ponedeljak je otvoren javni poziv za prijavljivanje kandidata za popisivače na predstojećem probnom popisu stanovništva, domaćinstava i stanova koji će biti obavljen tokom aprila.

Traže se kandidati za svaku opštinu FOTO: Freepik Traže se kandidati za svaku opštinu FOTO: Freepik
Prijava je elektronska preko službenog sajta Republičkog zavoda za statistiku a biće otvorena dok se ne prijavi unapred određen broj kandidata za svaku opštinu.
 
Izabranih 85 popisavača angažovanih za terensko prikupljanje podataka "od vrata do vrata" tokom marta imaće i petodnevnu obuku.
 
Kandidati moraju biti punoletni državljani Srbije, bez stalnog ili privremenog posla u periodu popisa od 18. marta do 30. aprila, sa najmanje srednjom školom u četvorogodišnjem trajanju i sa dokumentom da protiv njih nije pokrenuta istraga ili podignuta optužnica.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
miroslav tasic
19.02.2019. , 15:41
Zovem se miroslav Tasic po zanimanju sam dip.pravnik zainteresovan sam za rad kao popisivac u opštini trgoviste i sire imam iskustva u poisivanju vezano za popis stanovništva i poljoprivrede rad sa cesid.om i stratedzik marketingom.posedujem terensko m.v. Za rad na terenu tel.0606129820
Ajduk
19.02.2019. , 18:00
Sta treba da popisuju ,da vide mogu li da nam uguraju migrante .E pa nece moci ove noci!