Otvoren ritejl park ZONA: Za CRNI PETAK radi 12 od 16 radnji (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 26.11.2020 - 16:12

U Vranju je u četvrtak otvoren ritejl park "Zona", sa 12 novootorenih prodavnica renomiranoh trgovinskih kuća.

U većini radnji važe popusti FOTO: G. Mitić/OK Radio U većini radnji važe popusti FOTO: G. Mitić/OK Radio
Predstavnik investitora, češke kompanije „Immobalcan“, Martin Pacovski, uručio je ključeve ritejl parka gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću
 
Milenković je izrazio zadovoljstvo napominjući da je novi ritejl park rezultat napora koji su trajali poslednjih godinu i po dana
 
Prodajom zemljišta, grad Vranje je ostvario značajnu finansijsku dobit, a građani sada imaju savremeni objekat za trgovinu i zabavu.
 
- Procena je da će Grad od poreza na imovinu godišnje prihodovati 3,5 miliona dinara, ali je važno i da je ovde novozaposleno preko 200 uglavnom mladih ljudi.
 
Takođe, "Zona" će pospešiti i razvoj tranzitnog turizma i drugih uslužnih delatnosti, tako da mogu da kažem da je ovo investicija koja će pokrenuti razvoj Vranja - kazao je Milenković.
 
U znak zahvalnosti i dobre saradnje sa češkom firmom, Gradska uprava Vranja je odlučila da novoizgrađenu ulicu koja vodi do ritejl parka nazove Praška ulica.
 
Od 16 predviđenih prodavnica u "Zoni", sa radom je, zbog epidemiološke situacije sa pandemijom virusa korona, u četvrtak pčelo njih 12, dok se otvaranje ostalih očekuje tokom narednih par meseci.
 
Među njima su "New Yorker", "Jysk", "Sport Vision", "Lilly drogeria", "Opposite shoes & bags", "Dexy co", "Gigatron" i drugi.
 
Većina njih potrošačima nudi popuste na veliki broj proizvoda, što se nastavlja i tokom "crnog petka", dok će u nekim objektima akcije važiti u narednih nedelju dana.
 
Vranjanci najviše iščekuju otvaranje "Lidla", koje bi trebalo da usledi do 15. januara, nakon što radnici prođu obuku.

Foto Galerija

Svečano otvaranje Retail parka u Vranju

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: