Otvorena izložba radova sa LETNJEG ATELJEA (FOTO)

Lokalne vesti - Subota 14.12.2019 - 12:19

U Galeriji Narodnog univerziteta je otvorena izložba radova nastalih na petom po redu Letnjem ateljeu u Vranju.

Učesnici Letnjeg ateljea na otvaranju izložbe FOTO: G.Mitić/OK Radio Učesnici Letnjeg ateljea na otvaranju izložbe FOTO: G.Mitić/OK Radio
Peti Letnji atelje je tokom avgusta okupio umetnike i ljubitelje umetnosti, slikare, vajare, grafičare i dizajnere, akademce i amatere, mlade i starije.
 
Letnji atelje je u petoj godini rada opravdao svoju svrhu i potvrdio neophodnost održavanja ovakvih događaja, rekla je na otvaranju direktorka Narodnog univerziteta, Gordana Dimitrijević.
 
- Svi mi smo, kroz rad, razgovor i razmenu ideja i iskustava, stvorili ova umetnička dela koja nam daju za pravo da istrajemo u nameri da atelje nastavi svoj život.
 
Mi smo ubeđeni da će tako biti jer dok god postoje umetnici i oni koji umetnost vole i poštuju, ima nade za nju, ima nade i za kulturu koja je ogledalo svakog grada, društva i države – rekla je direktorka.
 
Slađana Nedeljković, jedna od učesnica manifestacije, zahvalila se u ime svih učesnika Galeriji Narodnog univerziteta ističući da je zadovoljstvo biti deo ove manifestacije na kojoj se uvek desi nešto novo

Foto Galerija

Izložba radova "Letnji atelje 2019."

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: