Otvoreno regionalno takmičenje „Pažljivkova smotra“

Lokalne vesti - Petak 24.05.2024 - 13:42

U Sportskoj hali u Vranju, danas je predsednica Skupštine grada i predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja u Vranju, Zorica Jović otvorila regionalno takmičenje „Pažljivkova smotra“.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
 „Najpre bih iskoristila priliku da se Agenciji za bezbednost saobraćaja Republike Srbije zahvalim na ovom projektu i tome što deca imaju priliku da učestvuju na jednom ovakvom događaju. Grad Vranje je uvek tu da podrži smotre i takmičenja učenika i predškolaca. Sigurna sam da ste ste dobro spremili i želim vam da danas pokažete svoje znanje, da sarađujete jedni sa drugima i neka na republičkom takmičenju odu oni koji su najbolji“, istakla je predsednica.
 
Što bolji plasman na takmičenju deci je poželeo i predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije Tomislav Petrović. „Želim vam da se danas lepo provedete, družite i naučite nešto novo. Zahvaljujem se gradu Vranju na organizaciji, a vama deco hvala na učestvovanju, i želim vam što bolji plasman i prolazak na republičku smotru“ istakao je Tomislav Petrović.
 
Na ovogodišnjem regionalnom takmičenju učestvuju po šest ekipa predškolaca, prvog i drugog razreda. Svaki tim čini troje učesnika koji predstavljaju svoju školu i grad na takmičenju. Iz svakog uzrasta će po jedna ekipa sa najvećim brojem poena dobiti priliku da učestvuje na republičkoj „Pažljivkovoj smotri“.
 
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: