Ovog vikenda u bioskopu

Lokalne vesti - Četvrtak 10.11.2022 - 09:33

Na repertoaru vranjskog bioskopa u sali Pozorišta ,,Bora Stanković’’ u subotu, 12. novembra, su dva filma.

Foto:Promo Foto:Promo
Za mališane u terminu od 12 sati je film ,,Put oko sveta za 80 dana''. Reč je o animiranom avanturističkom fimu za decu. ,,Paspartu je mlad i učeni marmozet koji sanja da postane istraživač. Jednog dana on upoznaje Fileja, nepromišljenog i pohlepnog žabca, koji želi da se opkladi da će oploviti svet za 80 dana i zaradi 10 miliona školjki. Iskoristivši priliku koju čeka ceo svoj život, da istražuje svet, Paspartu kreće sa svojim novim prijateljem u ludu i uzbudljivu avanturu punu obrta i iznenađenja''. Kako će se stvari dalje odvijati saznaćete ukoliko posetite vranjski bioskop.
 
Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, je film ,,Crni Adam’’. ,,Pre 5.000 godina kad je dobio moći svemoćnih egipatskih božanstava, Crni Adam biva ubrzo zatočen. Oslobođen svoje zemaljske grobnice, spreman je da sprovede svoju pravdu u ovom modernom svetu. Pirs Brosnan u ovom filmu napušta svoj smoking tajnog agenta Džems Bonda da bi bio izvesni Doktor Fejt. Zahvaljujući svojoj telepatskoj kacigi, može da predskaže budućnost svakome koga susretne. Takođe, ima vezu sa mističnim Nabuom, moćnim staro-egipatskim magom. Koristiće njegove moći da kanališe destruktivnu silu Crnog Adama'', stoji u opisu filma. Karte za bioskopske programe mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: