Pala mirba?

Lokalne vesti - Utorak 09.10.2012 - 13:46

Posle nedavnih međusobnih javnih prozivki između gradonačelnika Zorana Antića i direktora ZC Uroša Trajkovića, njih dvojica ipak su sela za isti sto i razgovarala o mogućem ulasku URS-a u lokalnu vlast.

Trajković i Antić Trajković i Antić
Kako se nezvanično saznaje, Trajković i Antić rukovali su se posle brojnih optužbi i obostranih uvreda, opravdavajući to „igrom politike“. 
 
Predsednik vranjskog odbora URS i direktor Zdravstvenog centra Uroš Trajković za OK Radio kaže da postoji mogućnost potpisivanja sporazuma između vladajuće koalicije i Dinkićeve stranke na lokalu. 
 
– To je u interesu građana i ne vidim ništa loše u tome. Još uvek ne mogu o tome da govorim zvanično, jer smo sastanak imali iza zatvorenih vrata i čekamo odgovore centrala naših staranaka. 
 
Poslali smo predlog za potpisivanje lokalnog sporazuma i nadam se pozitivnom ishodu - kaže Trajković. 
 
Na pitanje u kakvim je odnosima sa gradonačelnikom Vranja Zoranom Antićem posle brojnih napada koje je imao sa njegove strane, Trajković kaže da su ti nesporazumi i problemi prevaziđeni, a sve u interesu, kako je kazao, građana Vranja. 
 
– Ja sa Zoranom privatno nemam ništa. Što se tiče posla, rekao sam mu i lično šta sam imao da mu kažem i tu je stvar završena. On je tražio moju smenu u Ministarstvu zdravlja i to nisam shvatio lično. 
 
Povodom toga dobio je i odgovor u kome se odbija zahtev. Nisu tačne njegove tvrdnje da pismo sa zahtevom za smenu nije poslato Ministrastvu. To su potvrdili i njegovi koalicioni partneri - ističe Trajković. 
 
On na kraju kaže da svako ima pravo na svoje mišljenje, a da sa Antićem o zdravstvu i dalje on ne želi da polemiše. 
 

Za sada, gradonačelnik Antić ostao je nedostupan za razjašnjenja po ovom pitanju.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: