PARKING SERVIS pojačava kontrolu

Lokalne vesti - Ponedeljak 25.11.2019 - 11:45

JKP „ Parking servis“ Vranje obaveštava građane i korisnike parkirališta da će narednih dana biti pojačana kontrola nepropisno parkiranih vozila u ulicama Ivana Milutinovića i Beogradskoj, na mestima koja su obeležena za taksi vozila.

Sva nepropisno parkirana vozila biće uklonjena. Foto: OK Radio Sva nepropisno parkirana vozila biće uklonjena. Foto: OK Radio

Sva nepropisno parkirana vozila u pomenutim ulicama biće uklanjana specijalnim „ Pauk“  vozilom, a po nalogu nadležnog organa.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Ana
25.11.2019. , 12:53
Lepo je sve to!prvo treba srediti ulice koje su strasne,rupa do rupu..KRATERI(auto mi je svsku dva meseca na popravku)pa tad gospoda treba naplacivati parkin.A pre toga trenutna situacija je ,,SRAMOTA,,cista placka koju je grad smislio,da bi napunio svoju kasu na racun gradjana.SRAMOTA
Pop
25.11.2019. , 13:40
A bas bih voleo da upoznam tog idiota koji je obelezio pored robnu kucu i kapiju crkve za KAMIKAZE TAXI VRANJANCE da mogu oni samo da parkiraju sramoto jedna nepismena.