Parkirati, pa makar i ispred kapije

Lokalne vesti - Četvrtak 24.01.2019 - 11:09

U ulici Rada Končara u Vranju u kojoj postoje sporedni ulazi za vrtić “Naše dete” i OŠ “Vuk Karadžić”, parkiranje predstavlja veliki problem, te pojedini roditelji ne biraju mesto gde će ostaviti svoj auto.

Parkiranje kod vrtića. Foto: Lična arhiva Parkiranje kod vrtića. Foto: Lična arhiva

Oni koji su pažljiviji i obzirniji kada je ostavljanje automobila u pitanju ili pak svoju decu dovode pešice do vrtića kažu da veoma često ne mogu da ih uvedu u dvorište.

- Jutros vodim decu, auto parkirano na sam ulaz, samoživi vozači su ih parkirali do samog ulaza u vrtić, jedva smo prošli sa decom, provukli smo se nekako.

Ta ulica je haos, parkirana kola na desnoj strani,
stalno dovoze decu u školu, do samog ulaza, užas jedan i baš nebezbedno - prenosi svoja iskustva ova Vranjanka.

Ako ste i vi svedok sličnih situacija  pošaljite fotografiju, kako bismo objavili u nadi da će nadležni reagovati.  
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

25.01.2019. , 08:15
Veliki je problem parkiranja u tom delu grada, evo ja imam jedan predlog, od zelene pijace Bujkovski most napraviti veliki garazu, pijacu izmestiti i onako je ruglo grada svake subote a u periodu od septembra do novembra svaki dan... izgradjom te garaze resio bi se problem parkiranja u centru grada a ne ovako obeleziti i to malo prostora za parking pa se pesaci moraju kretati ulicama.