Pedagoški fakultet upisuje nove studente, školarina besplatna

Lokalne vesti - Nedelja 29.05.2022 - 01:25

Pedagoški fakultet u Vranju upisuje novu generaciju studenata osnovnih akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine, na studijskim programima za obrazovanje učitelјa i za obrazovanje vaspitača, sa besplatnom školarinom za novoupisane studente, saopšteno je iz ove ustanove.

FOTO: D. Ristić/OK Radio FOTO: D. Ristić/OK Radio

Za sva zainteresovana lica biće održana besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita, i to u dva termina, 6. i 13. juna, o čemu se mogu blagovremeno informisati na samom fakultetu.

- Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 20. do 25. juna, dok je polaganje prijemnog ispita zakazano za 1. jul, a svi interesenti će biti oslobođeni plaćanja troškova polaganja prijemnog ispita i upisa - navodi se u saopštenju.

Rezultati prijemnog ispita će biti objavljeni 4. jula, a upis na studije zakazan je za period od 12. do 15. jula.

Završavanjem ovih studijskih programa, studenti stiču 240 ESPB bodova i stručni naziv „diplomirani učitelј“, odnosno „diplomirani vaspitač“, nakon čega na Pedagoškom fakultetu mogu upisati i master akademske studije, čime im se pruža mogućnost rada u osnovnom i predškolskom obrazovanju.

Detalјnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili na broj telefona 017/431-960.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: