Pejić ponovo predsednik OO DS-a u Vranjskoj Banji

Lokalne vesti - Utorak 13.08.2013 - 09:49

Vranje - Novo rukovodstvo OO DS u Vranjskoj Banji izabrano je na redovnoj Skupštini te stranke održanoj u subotu.

Deo rukovodstva banjskih demokrata, Pejić prvi levo Deo rukovodstva banjskih demokrata, Pejić prvi levo

Za predsednika odbora ponovo je izabran Slobodan Pejić, a izglasano je još 11 članova stalnog sastava Opštinskog odbora te stranke u Banji.

Izabrani su Momčilo Đorđević, Danijela i Marina Jaćimović, Branka Jović, Danilo Joksić, Ivana Kostov, Zoran Milosavljević, Nebojša Selistarević, Slavica Sotirović, Nebojša Stančić i Zoran Trajković.

Novi-stari predsednik banjskih demokrata Slobodan Pejić izjavio je da iza odbora u Banji u proteklom periodu stoji uspešan rad i funkcionisanje, a da će se takav trend održati i u budućnosti.

– Nakon formiranja Gradske opštine Vranjska Banja, DS je preuzela odgovornost u rukovođenju opštinom na čelu sa Slavicom Sotirović koja je bila veoma uspešna u tom poslu, što je rezultiralo ubedljivom pobedom na lokalnim izborima maja prošle godine.

Uprkos tome, DS je postala opozicija, a pokazalo se na štetu građana Vranjske Banje.

Ne očajavamo zbog toga i nismo se predali, već kao odlučna opozicija stojimo kao brana lošoj vlasti koju čine sve stranke koje su izgubile na izborima, a čiji je zaštitni znak nerad i neznanje – kaže Pejić.

On dodaje da će se OO DS u Vranjskoj Banji potruditi da aktuelna vlast što pre ode u, kako je naveo, „istoriju, jer su sada u foteljama samo profesionalni primači plata“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: