Pet godina HU KOCE ZAUVEK (FOTO)

Lokalne vesti - Četvrtak 06.06.2019 - 13:33

Pet godina postojanja Udruženja “Koce zauvek” obeleženo je podelom zahvalnica davaocima krvi, prijatelјima udruženja koji su pomagali njegov rad, kao akcijom dobrovoljnog davanja krvi u Medicinskoj školi u Vranju.

Zahvalnica i za 4. brigadu. Foto: G.Mitić/OK Radio Zahvalnica i za 4. brigadu. Foto: G.Mitić/OK Radio

Akcija dobrovoljnog davanja krvi je sprovedena  u znak obeležavanja petogodišnjice rada Humanitarnog Udruženja „KOCE ZAUVEK“.

Navedeno udruženje, osnovano je sa ciljem očuvanja i sećanja na lik Nemanje Kocića Koceta, prerano preminulog maturanta Medicinske škole u Vranju.

Udruženje okuplja dobrovoljne davaoce krvi, organizovanje i popularizaciju dobrovoljnog davalaštva krvi u cilju podizanja svesti nivoa gradjana o  značaju ovakvih akcija.

U akciji Humanitarnog udruženja “Koce zauvek” u Medicinskoj školi “Dr Izabel Emsli Haton“  prikupljeno je čak 295 jedinica krvi.

Svečanosti povodom jubileja udruženja prisustvovali su predstavnici policije, vojske, lokalne smaouprave, privrednici.
 

 

Foto Galerija

Pet godina HU KOCE ZAUVEK

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: