Petar jedan od NAJ TALENATA Srbije

Lokalne vesti - Subota 08.06.2019 - 10:33

Petar Filipović, mladi stonoteniser iz Vranja, jedan je od 10 nagrađenih na konkursu kompanije Nescafe za podršku mladim talentima Srbije.

Petar Filipović, malo godina, mnogo titula FOTO: Privatna arhiva Petar Filipović, malo godina, mnogo titula FOTO: Privatna arhiva
„Nescafe 3 u 1“ je i ove godine organizovaoe konkurs za podršku mladim talentima u kojem publika glasanjem određuje ko će od njih biti podržan.
 
Nagrada u iznosu od simboličnih 2019 evra znači podršku u njihovom daljem usavršavanju.
 
Prošle godine među naj talentima Srbije našla se i Vranjanka Teodora Arsić koja se bavi oslikavanjem tela, a Vranje je i ove godine potvrdilo da ne oskudeva u mladim talentovanim ljudima.
 
Petar Filipović se stonim tenisom bavi od malih nogu i već je uknjižio veliki broj titula i nagrada: prvak je Srbije u singlu i dublu za mlađe kadete, osvojio je drugo i treće mesto u Srbiji u konkurenciji kadeta, a bio je i član reprezentacije Srbije u konkurenciji juniora i kadeta.
 
Mladi vranjski sportista je najavio da će deo sredstava uložiti u kupovinu opreme za unapređenje stonoteniskog sporta u Pčinjskom okrugu, a deo za svoje lično usavršavanje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: