Peti Međunarodni sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja, pčelinjih proizvoda i gljiva: Svečano otvaranje 1. juna

Lokalne vesti - Četvrtak 23.05.2024 - 13:19

Gradsko šetalište će od 1. do 8. juna postati epicentar ekološke raznolikosti i zdravog načina života jer se sprema za domaćina Petog Međunarodnog sajma lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja, pčelinjih proizvoda i gljiva.

Foto:OK radio Foto:OK radio
Ovaj događaj, koji je postao nezaobilazna tačka na kalendaru svih ljubitelja prirode i zdravog života, obeležiće bogatstvo prirodnih resursa i kulturnu raznolikost.
 
Svečana ceremonija otvaranja zakazana je za 1. jun u 11 časova, obećavajući spektakularan početak jedne nezaboravne nedelje posvećene prirodi. Prodajno-izložbeni deo će biti dostupan posetiocima svakog dana od 9 do 19 časova, pružajući im priliku da istraže širok spektar proizvoda i usluga koje nude izlagači iz različitih delova sveta.
 
Oni željni dubljeg razumevanja prirodnih procesa i korišćenja biljaka u svakodnevnom životu mogu se prijaviti za Terensko-edukativni deo sajma. Organizovan je besplatan prevoz od Sportske hale do trase Vranjska Banja-Ćukovac ili Barbarušince-Barelić, sa stručnim predavačima i vodičima koji će ih provesti kroz neistražene puteve prirode i tradicionalnih praksi.
 
Očekuje se da će ovaj sajam ne samo podstaći svest o važnosti očuvanja prirode i tradicionalnih metoda lečenja, već i pružiti posetiocima nezaboravan doživljaj koji će ih inspirisati da se angažuju u očuvanju prirodnog nasleđa. Svi su pozvani da se pridruže ovom jedinstvenom događaju i uživaju u bogatstvu koje nam pruža priroda.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: