Planirania isključenja električne energije

Lokalne vesti - Sreda 15.11.2023 - 09:57

Ogranak Elektrodistribucija Vranje izvodiće radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u četvrtak 16.11.2023. godine bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

Foto:OK radio, M.Spirić Foto:OK radio, M.Spirić
Vranje:
 
Trafo reon „Sobina jezero“, ulica 23. (dvadesettreća) donji deo do ul. Branka Ćopića, u periodu  od 8.00 do 11.00 časova
 
Vranjskka Banja:
 
Trafo reon „Blok 3“, deo naselja Smonica, u periodu  od 8.00 do 16.00 časova
 
Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom.
 
Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja,
 zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.
 
Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.
 
U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //