Pobednice takmičenja Srbija u ritmu Evrope na prijemu u gradskoj kući (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.06.2019 - 12:19

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i gradska većnica Zorica Jović priredili su u maloj sali Skupštine grada prijem za pobednice takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“.

Zajednička fotografija u gradskoj kući FOTO: G. Mitić/OK Radio Zajednička fotografija u gradskoj kući FOTO: G. Mitić/OK Radio
Vranje je na ovom takmičenju predstavljao tim u sastavu Mila Nikolić, Emilija Mišić i Sofija Stanković kao vokalni solisti i Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić kao član.ce prateće plesne grupe.
 
Ekipa je priredila iznenađenje i izvojevala pobedu, čime je ostvaren i veliki uspeh za grad Vranje, rekao je gradonačelnik Slobodan Milenković, čestitajući devojkama.
 
- Otišle ste na takmičenje da prezentujete svoj grad, tiho i skromno i ostvarili ste veliki uspeh.
 
To je, pre svega, vaš lični uspeh, jer ste svojim šarmom, talentom i pozitivnom energijom, očarali celu Srbiju i dobili podršku i publike i žirija.
 
Vi ste vratili pozitivno raspoloženje u naš grad i ovim smo pokazali koliko u Vranju imamo nadarenu omladinu – rekao je Milenković.
 
On je ostakao da je velika stvar za grad to što će se takmičenje naredne godine organizovati u Vranju i dodao da će naše rukovodstvo uvek podržati sve lepe i plemenite ideje i aktivnosti.
 
- Razmatramo mogućnost da vas nagradimo, kao što uvek činimo kad su u pitanju talentovani mladi ljudi, jer ste to zaslužile. 
 
Vi ćete biti naša logistička podrška za naredno takmičenje, koje će biti održano u Vranju jer nam je veoma stalo da ono protekne na najbolji mogući način – rekao je Milenković. 
 
Pobednicama je čestitala i gradska većnica Zorica Jović rekavši da je ovaj tim svojevrsni ambasador Vranja.
 
- Želim vam da nastavite da radite ovako uspešno i predstavljate grad na najbolji mogući način.
 
Vi ste dokazale svima nama u Vranju, a i svim ostalim učesnicima, da nisu tačne tvrdnje da ovde nema života i da ne može da se uspe i ostvari veliki rezultat – rekla je većnica.
 
Na samom kraju prijema, devojke su izvele kraći deo nastupa kojim su trijumfovale na takmičenju.
 

Foto Galerija

Pobednice takmičenja Srbija u ritmu Evrope kod gradonačelnika Vranja

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: