Počast Slađani Veljković: Jedna karijera u 50 slika

Lokalne vesti - Sreda 15.05.2019 - 09:54

“Jedna karijera u 50 slika” naziv je izložbe fotografija koja će biti priređena 8. jula u Vranju, u okviru dodele novinarskog priznanja “Slađana Veljković”.

Slađana Veljković FOTO: Jelena Stojković Slađana Veljković FOTO: Jelena Stojković
Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, koji je organizator ove izložbe, apeluje ne sve prijatelje, poznanike i kolege, koji u privatnim arhivama poseduju fotografije koje ilustruju situacije sa terena ili iz novinarske redakcije, na kojima je Slađana Veljković, da ih ustupe radi obrade za potrebe izložbe. 
 
Fotografije možete poslati putem mejla: udruzenjecmtdo@gmail.com ili Facebook stranice ovog udruženja. 
 
Izložbu fotografija “Jedna karijera u 50 slika”, finansijski je podržao grad Vranje na Konkursu za sufinansiranje projekata iz oblasti kulture, a otvaranje i dodela priznanja planirani su za 8. jul, sa početkom u 18 sati, u Galeriji Narodnog univerziteta.
 
Prerano preminula novinarka Slađana Veljković, svojim reportažama objavljenim u dnevnom listu Večernje novosti , gde je do svoje smrti radila kao dopisnik iz Pčinjskog okruga , ostavila je neizbrisiv trag naročito u živopisnim reportažama i ljudskim pričama.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: