Počela obnova krova zgrade Braća Bajić: Stanari i Grad dele troškove

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.06.2020 - 12:03

Gradonačelnik Slobodan Milenković i gradski većnik Danijel Vasiljević prisustvovali su početku radova na rekonstrukciji krova zgrade „Braća Bajić“ u Vranju, u stambenoj zajednici Trg bratstva i jedinstva 10. Prema rečima gradonačelnika, ovo je još jedan primer dobre saradnje

Primer saradnje  stambene zajednice i lokalne samouprave FOTO. vranje.org.rs Primer saradnje stambene zajednice i lokalne samouprave FOTO. vranje.org.rs
Prema rečima gradonačelnika, ovo je još jedan primer dobre saradnje stambene zajednice i lokalne samouprave
 
- Počeli smo sa rekonstrukcijom krova. Kada se taj posao završi, nadalje ćemo odrediti prioritete i prema njima rešavati probleme u ovoj stambenoj zajednici. 
 
Pozivam i ostale stambene zajednice da se registruju i apliciraju na konkurs za dodelu finansijskih sredstava, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta života u okviru svojih stambenih zgrada - rekao je Milenković. 
 
Vrednost investicije je 1.990.000 dinara, od čega je 50 odsto učešće lokalne samouprave
 
Rok za završetak radova je 45 dana
 
Sanja Jovanović profesionalni upravnik i organizator upravljanja stambenih zajednica u Vranju, zahvalila se gradskom rukovodstvu na podršci i pomoći pri rekonstrukciji krova. 
 
- Danas su radovi na zameni krovnog pokrivača i pratećih građevinskih elemenata na krovu zvanično počeli i nadamo se da će biti završeni u roku - rekla je Jovanovićeva.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: