Počela realizacija komunalnog programa

Lokalne vesti - Petak 05.04.2019 - 11:33

Dejan Stanojević, većnik za infrastrukkturub grada Vranja, potvrdio je da je s početkom proleća krenula i realizacija komunalnog programa za 2019. godinu.

Krpljenje udarnih rupa u Vranju. Arhivska fotografija, Foto: D.Ristić/OK Radio Krpljenje udarnih rupa u Vranju. Arhivska fotografija, Foto: D.Ristić/OK Radio

Stanojević kaže da je u toku krpljenje udarnih rupa u pojedinim ulicama ali i asfaltiranje trotoara tamo gde je to predviđeno planom.

- Grad Vranje je izdvojio blizu sedam i po miliona dinara za krpljenje udarnih rupa u ovoj godini.

Zavod za urbanizam i izgradnju grada vrši nadzor nad tim radovima.


Krenuli smo sa krpljenjem udarnih rupa u ulicama Ive Lole Ribara u centru grada, Save Kovačevića, Sime Pogačarevića kod Šapranačkog groblja. Zatim rupe se krpe u ulice Ive Andrića i Dunavskoj.

U narednom periodu taj posao nas očekuje u još 30 ulica.

U planu je postavljanje drugog sloja asfalta u ulici Hristijana Karpoša u dužini od jednog kilometra gde je urađena kompletna atmosferska i fekalna kanalizacija kao i zamena azbestnih cevi.


Grad Vranje je u rekonstrukciju te ulice uložio preko 30 miliona dinara -
navodi Stanojević.

U toj ulici se postavljaju trotoari, a narednih dana biće presvučen i drugi sloj asfalta.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

05.04.2019. , 17:54
Bruka i sramota ulice kao posle bombardovanja i kataklizme krpe rupe peskom bacaju asvalt lopatom u rupe pune vode a znaju da traze tehnicku ispravnost vozila a mi dobro i tockove imamo sa ovakvim putevima.