Počela VAKCINACIJA U JUMKU

Lokalne vesti - Ponedeljak 01.03.2021 - 14:41

U ambulanti Jumka u ponedeljak je počela vakcinacija radnika protiv korona virusa koja će biti nastavljena i u narednim danima.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio

Prema rečima Gordane Stanković, pr menadžera HK  Jumko, trenutno je dostupna vakcina Astra zeneka i biće vakcinisani oni koji su izrazili želju da tu vakcinu prime.

- Jumko je prva kompanija, odnosno preduzeće, u Srbiji koje je na ovaj način u svojoj ambulanti organizovalo vakcinaciju za svoje radnike.

Zahvaljujući gradskim vlastima, kriznom štabu i ZC Vranje preduzeti su svi koraci kako bi se ispoštovala sva procedura u procesu vakcinacije.


Naš cilj je da što se više radnika zaštiti od ovog virusa jer brinemo o njihovom zdravlju i time smanjujemo rizik od zaražavanja i obolevanja.

Zbog toga smo i zahvalni državnom vrhu, predsedniku Vučiću i njegovim saradnicima koji su nabavili vakcine posle kojih ćemo moći normalno da živimo i radimo
- kaže Stankovićeva.

Ona dodaje i da će vakcinacija omogućiti normalno poslovanje kompanije, odnosno proces rada zbog odsustva radnika neće biti ugrožen.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: