Počeli javni radovi

Lokalne vesti - Petak 18.12.2015 - 10:47

U Vranju su počeli ovogodišnji javni radovi, koje realizuje Direkciji za izgradnju po osnovu javnog konkursa Nacionalne službe za zapošljavanje.

Javni radovi - način da se nešto i zaradi Javni radovi - način da se nešto i zaradi

Prema utvrđenom planu, angažovana lica će raditi na uređenju opštinskih puteva i bankina, čišćenju obala reka, popravci opreme na dečjim igralištima, farbanju ograda na mostovima, čišćenju slivnika atmosferske kanalizacije, popravci oštećene kocke, čišćenju snega sa javnih površina.

Izvođenje pomenutih radova planirano je na lokacijama Vranje - Tesovište, Vlase - Golemo selo, u kinetama Vranjske i Sobinske reke, u gradskom parku, na dečjim igralištima i zelenim površinama u gradu, na većem broju gradskih saobraćajnica na kojima će se izvoditi radovi na čišćenju atmosferske kanalizacije, na mostovima i opštinskim putevima.

U Direkciji će u okviru javnih radova biti angažovano 25 lica na period od tri meseca.   
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: