Počeli radovi na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Ulici Filipa Filipovića

Lokalne vesti - Petak 01.12.2023 - 14:23

Predsednik Privremenog organa Grada Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je ulicu Filipa Filipovića, u kojoj se realizuju radovi na rekonstrukciji fekalne kanalizacione mreže.

Foto:vranje.org.rs Foto:vranje.org.rs
,,Pomenuti radovi predstavljaju nastavak projekta ,,Čista Srbija“, u okviru kojeg će na teritoriji Grada Vranja biti izgrađena kanalizaciona mreža u dužini od 142 km, vrednosti od 70 miliona evra. S obzirom na dugogodišnji problem sa izlivanjem kanalizacije u ovom delu grada, ovde nam je to bio prioritet, i zbog toga nije rađena rekonstrukcija ulice. 
 
Jedan od glavnih ciljeva je uređenje komunalne infrastrukture, kako u gradu, tako i u seoskim sredinama i prigradskim naseljima“, istakao je Milenković. ,, U Ulici Filipa Filipovića postojeća fekalna kanalizacija biće zamenjena novom u dužini od 180 metara. Takođe, ovde će biti rekonstruisan i deo vodovodne  mreže i atmosferske kanalizacije“, rekao je ovom prilikom direktor JP ,,Vodovoda“ Marijan Stanković.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: