Počeo finiš REKONSTRUKCIJE Zmaj Jovine ulice (FOTO, VIDEO)

Lokalne vesti - Sreda 24.07.2019 - 09:54

Nakon završetka radova na fekalnoj kanalizaciji, ovih dana su započeli završni radovi na rekonstrukciji Zmaj Jovine ulice u Vranju.

Radnici „Vodovoda“ postavljaju ivičnjake FOTO: D. Ristić/OK Radio Radnici „Vodovoda“ postavljaju ivičnjake FOTO: D. Ristić/OK Radio
Radnici „Vodovoda“ rade na skidanju površinskog sloja asfalta i postavljanju ivičnjaka, nakon čega bi trebalo da Zmaj Jovina ulica  ponovo dobije asfalt.
 
Deonica na kojoj se radi duga je 220 metara, vrednost radova iznosi oko miion i po dinara, što zajedno sa uređenjem fekalne kanalizacije daje ukupno četiri i po miliona dinara.
 
- Nadam se da će u narednih dvadesetak dana sve biti gotovo i da će žitelji dobiti ulicu na korišćenje.
 
Prvi zahvat na rekonstrukciji ove ulice otpočeli su pre dve ili tri godine, na deonici od ATD-a do ugla kod Gimnazije, tako da ćemo sada dobiti kompletnu vezu između istočnog dela grada i centra sa Kosovskom ulicom i dalje sa Industrijskom zonom – kaže direktor „Vodovoda“, Goran Đorđević.
 
On dodaje da su svi kanalizacioni priključci u ulici zamenjeni i da su ih građani dobili besplatno.
 
Narodni poslanik Slaviša Bulatović kaže da mu je drago što je Vranje danas jedno veliko gradilište i izrazio uverenje da će u narednom periodu gradilišta biti sve više.
 
- Ova ulica u strogom centru grada dugo godine nije bila rekonstruisana i na ovaj način smo, slobodan sam da kažem, pokazali odgovornost prema građanima.
 
Nije bilo teško obezbediti ni sredstva ni način za rekonstrukciju ali to je ono što se od gradonačelnika i ljudi koji vode ovaj grad očekuje, da budemo pre svega odgovorni i bavimo se problemima građana – rekao je Bulatović.
 
Radovi na rekonstrukciji Zmaj Jovine ulice realizuju se u okviru komunalnog programa za ovu godinu.
 

Foto Galerija

Zmaj Jovina ulica-rekonstrukcija

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: