Počinje Međunarodna likovna kolonija

Lokalne vesti - Petak 15.07.2022 - 11:29

U nedelju, 17. jula, počinje sedmodnevna Internacionalna Likovna kolonija u organizaciji Narodnog univerziteta u Vranju.

Foto Promo Foto Promo
“Umetnici različitih stilskih opredeljenja iz Republike Češke, Hrvatske, Bugarske, Makedonije i Srbije okupiće se na jednom mestu i imaće priliku da razmene iskustva, da stvaraju, upoznaju grad i druže se tokom trajanja Kolonije. 
 
Prostor Likovne radionice biće celodnevni otvoreni atelje koji mogu da posete i svi zainteresovani građani i da se upoznaju sa radom umetnika. 
 
Predviđen je obilazak kulturno – istorijskih znamenitosti Vranja, poseta Muzeju, izlet do Vranjske Banje i prijem kod gradonačelnika. 
 
Nakon završetka Likovne kolonije,  početkom septembra biće otvorena izložba likovnih radova učesnika Kolonije”, stoji u saopštenju Narodnog univerziteta.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: