Počinje vanredna kontrola zauzeća javnih površina i komunalnih objekata

Lokalne vesti - Petak 08.03.2024 - 11:42

U skladu sa Odlukom o načinu obavljanja komunalnih delatnosti – održavanje čistoće na površinama javne namene, upravljanje komunalnim otpadom i održavanje zelenih površina, komunalna inspekcija sprovešće vanrednu i pojačanu kontrolu zauzeća javnih površina i komunalnih objekata.

Foto: OK radio, G. Mitić Foto: OK radio, G. Mitić
Odlukom se zabranjuje zaustavljanje i ostavljanje vozila kojima se ometa korišćenje pešačke komunikacije, prilaz objektima, korišćenje protivpožarnog puta i prolaz između zgrada.
 
Zabranjuje se i ostavljanje neregistrovanih, havarisanih i odbačenih vozila na javnim površinama i ostavljanje vozila na delu trotoara koji nije obeležen za parkiranje. Vozila se ne smeju ostavljati ni na pešačkom prelazu, pešačkoj i biciklističkoj stazi.
 
Iz komunalne inspekcije obaveštavaju da će u narednom periodu prioritet biti havarisana i neregistrovana vozila, koja će se uklanjati po hitnom postupku. Takođe, protiv nesavesnih vlasnika će biti podneti prekršajni nalozi u redovnom postupku.
 
Komunalna inspekcija apeluje na sugrađane da izbegnemo nepotrebne troškove, a takođe učinimo nešto za lepši izgled grada.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Misa83
08.03.2024. , 15:39
Rostilj Gileta kad cete da uklonite njega i baraku drvenu u Cesalj naselje godinama ono ruglo u sred centar grada zmije i smrad na sve strane cim pocne lepo vreme. Neko debelo tu uzima pare godinama i cute li cute Tako Gile sa kafic preko puta rostilja tako u gornju carsiju zauzeo trotoar.