Podela zaštitnih ramova za traktore: Prijavite se na konkurs

Lokalne vesti - Četvrtak 28.03.2024 - 13:17

Ministarstvo unutrašnjih poslova je apelovalo na vlasnike traktora, nisu iskoristili mogućnost da besplatno dobiju zaštitne ramove, da se do 15. maja prijave na treći javni poziv za dodelu subvencionisanih ramova, koji je raspisala Agencija za bezbednost saobraćaja.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić  rekao je da je ministarstvo koje vodi ove godine obezbedilo dodatnih 125 miliona dinara za nove zaštitne ramove, kako bi oni koji voze traktore bili bezbedniji.

Ministar Vesić je rekao da će ministarstvo na čijem je čelu raspisati naredne nedelje konkurs za inovativna saobraćajna rešenja u selima za postavljanje semafora, uređenje zona oko škola.


Vrednost konkursa je oko 200 miliona dinara, a mi finansiramo 50 odsto i pozivam sve lokalne samouprave   da se jave, rekao je ministar Vesić i dodao da je taj konkurs prilika da se dodatno poveća bezbednost saobraćaja.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: