Podrška Ministarstva poljoprivrede sektoru stočarstva

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.03.2023 - 11:25

Pomoćnik gradonačelnika Milan Ilić i član Gradskog veća Nebojša Stamenković danas su prisustvovali akciji podele merkantilnog kukuruza poljoprivrednim proizvođačima sa teritorije grada Vranja.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Pomenuta aktivnost realizovana je po javnom pozivu Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva za bespovratnu isporuku merkantilnog kukuruza, kao pomoć uzgajivačima mlečnih krava.
 
,,Grad Vranje finansirao je transport  od skladištara do poljoprivrednih proizvođača.
 
Na ovaj način pružena je pomoć za 31 poljoprivrednog proizvođača sa teritorije grada Vranja i podeljeno oko 40 tona kukuruza za 168 mlečnih grla.
 
Ova mera Ministarstva poljoprivrede  bila je usmerena na pomoć sektoru stočarstva i uzgajivačima mlečnih krava i ukupno je obezbeđeno 240 kg merkantilnog kukuruza po mlečnom grlu.
 
Ovom prilikom pozivam poljoprivredne proizvođače sa teritorije grada Vranja da se informišu i budu u toku sa svim aktuelnim podsticajnim merama, a mi smo tu uvek da pružimo podršku“, rekao je Nebojša Stamenković, član Gradskog veća.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: