Podrška za Dinamo: Dva autobusa sa NAJVERNIJIM NAVIJAČIMA krenula u Inđiju

Lokalne vesti - Sreda 22.05.2019 - 10:39

Dva autobusa sa najvernijim navijačima Dinama krenula je u sredu u 10 časova iz Vranja put Inđije gde „žuti“ igraju prvu utakmicu baraža za popunu Super lige Srbije.

Spremna grla, dlanovi i goč FOTO: G. Mitić/OK Radio Spremna grla, dlanovi i goč FOTO: G. Mitić/OK Radio
Pozitivna atmosfera i dobro raspoloženje vladali su ispred Sportske hale gde su najverniji navijači Dinama čekalo na polazak za Inđiju.
 
Otežavajuća okolnost je ta što se meč igra u sred radne nedelje, ali je i pored toga, stotinak ljubitelja fudbala iz Vranja otputovalo sa dva autobusa put Inđije da voljenom klubu pruži neophodnu podršku.
 
- Dve naredne utakmice su najvažnije u istoriji kluba i moramo da pokažemo da je Vranje uz Dinamo i da nam je mesto u društvu najboljih.
 
Uz našu i uz božiju pomoć, Dinamo može da izbori opstanak – kažu vatreni fanovi „žutih“ i dodaju da neće štedeti grla i dlanove na tribinama.
 
Fudbaleri i stručni štab vranjskog kluba se nalaze u Novom Sadu odakle kreću put Inđije.
 
Svi u Dinamu su uvereni u svoj kvalitet i umeće i sa optimizmom gledaju na predstojeći dvomeč.
 
- Sigurno se nećemo braniti u Inđiji. Igraćemo onako kako Dinamo igra, disciplinovano, odgovorno i na pobedu – poručio je šef struke „žutih“ Dragan Antić Recko.
 
Meč počinje u 17 časova, a konača odgovor na pitanje ko će od dva kluba naredne sezone igrati u Super ligi, dobićemo u nedelju 26. maja, na revanš meču u Vranju na Stadionu Jumka.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: