Pohvale banjskim demokratama

Lokalne vesti - Četvrtak 10.05.2012 - 15:41

Opštinski odbor DS u Vranjskoj Banji je postigao najbolje rezultate na izborima, a i u Pčinjskom okrugu, za šta je dobio i pohvale potpredsednika stranke Dragana Đilasa i Dragana Šutanovca.

Budući da su im kako tvrde izbori bitniji od pregovora o postizbornoj koaliciji, banjske demokrate najavljuju razgovor tek nakon drugog kruga predsedničkih izbora.

- Ovakav rezultat DS u Banji postigao je za vrlo kratak period. U odnosu na ranije izbore, poboljšan je za 50 odsto, što je posledica njihove odgovorne politike koju neće menjati - naglašava predsednica opštine Slavica Sotirović.

Ukoliko DS bude i dalje vodio u Banji, nakon drugog kruga predsedničkih izbora, nastaviće sa svojim radom u pogledu razvoja Banje koja će postati jedna kraljevska banja poručuje predsednica ove opštine Slavica Sotirović.

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: