Pojačane kontrole saobraćaja

Lokalne vesti - Utorak 15.09.2020 - 13:56

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 16. do 22. septembra 2020. godine sprovešće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na smanjenje saobraćajnih nezgoda i njihovih posledica.

Foto. S.Tasić/OK Radio Foto. S.Tasić/OK Radio

Ova međunarodna akcija pod nazivom „ROADPOL dani bezbednosti“ će početi sutra u svim država koje su članice organizacije ROADPOL (Mreža saobraćajnih policija Evrope).

Pripadnici saobraćajne policije će tokom sprovođenja ove akcije poseban akcenat staviti na kontrolu brzine, alkoholisanosti, kao i kontrolu korišćenja sigurnosnog pojasa.


Takođe, organizacija ROADPOL pripremila je simbolične zakletve kojima se učesnici u saobraćaju obavezuju da će poštovati propise i time doprineti svojoj bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, a pokrenuta je i interneT stranica http://www.roadpolsafetydays.eu na kojoj se građani Evrope mogu bolje upoznati sa ciljem projekta.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Koke
15.09.2020. , 15:16
Za drva bez pečat može i dalje tu nema još uvek kontrola jer kad su fraj što će im kontrola a na kraju obe strane zadovoljne sramota
Koke
16.09.2020. , 08:43
Vidim da su pojačane samo za pojas i alkohol a drva bez pečat niko ne kontroliše i to na relaciji mečkovac klanice i još uvek sa neregistrovanim vojnim džipovima to nikom ništa