Policija opet parkira

Lokalne vesti - Sreda 04.06.2014 - 11:57

Samo dan nakon što je OK Radio objavio fotografiju na kojoj se vidi kako službeno vozilo policije pretiče preko pune linije, organi reda iz Vranja opet su uslikani u prekršaju.

u glavnoj ulici u glavnoj ulici

Ovoga puta policajci su službeni Pežo parkirali u glavnoj ulici u Vranju i to preko pešačkog prelaza, što je Zakonom o saobraćaju zabranjeno.

Automobil je zaustavljen ispred poslovnice Telenora, pa se pretpostavlja da su policajci završavali privatne poslove kod mobilnog operatera, a postoji mogućnost i da su bili na kafe pauzi, s obzirom da su u blizini dva kafića.

Koji god da je razlog, ne opravdava ovakav postupak onih koji bi trebalo da brinu o javnom redu i poštovanju zakona.

Inače, član 66, stav 1 Zakona o bezbednosti saobraćaja zabranjuje parkiranje vozila na pešačkom prelazu i pet metara od pešačkih i biciklističkih prelaza. Kazna za prekršioce ovog člana je pet hiljada dinara.

OK Radio nastavlja akciju „Pokažite bahatost vlasti u Vranju“, te ukoliko uočite ovakav ili sličan primer nepoštovanja zakona u saobraćaju, fotografišite i pošaljite nam na mail adresu acaokradio@gmail.com

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: