Policija u Vranju reagovala zbog zlostavljanja dečaka

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.11.2022 - 09:29

Policija u Vranju preduzela je sve mere odmah nakon prijave doktora dečjeg dispanzera u tom gradu 31. oktobra ove godine, da je osmogodišnji dečak zadobio povrede tako što su ga najverovatnije trojica dečaka tukla u jednoj igraonici.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio
Policija je obavestila Više javno tužilaštvo u Vranju, koje se izjasnilo da se prikupe obaveštenja o događaju, kao i da se obavesti Centar za socijalni rad radi preduzimanja daljih mera i radnji iz svoje nadležnosti.
 
Po nalogu Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem, saopštio je MUP, prenosi Tanjug.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
sivi dom
07.11.2022. , 13:17
Uvesti ponovo popravne domove...moraju ovakvi nasilnici da se upute na grupnu terapiju u popravnim domovima...sve to monstruozno u njima da nestane ,inače džaba sveako se ovome ne stane na put ,školovaćemo i regrutovaćemo buduće delikvente i dalje...
Paklena pomorandža
08.11.2022. , 00:34
Uvesti popravne domove za mamine i tatine i učiteljičine sinove.. Nasilje ne sme da se toleriše..