Poliklinika Maja - Novi centar zdravlja vašeg deteta

Lokalne vesti - Ponedeljak 20.06.2022 - 12:04

U ovoj godini, proširili smo delatnost naše Klinike Maja i oformili novi centar zdravlja sa statusom poliklinike.

FOTO: Poliklinika Maja FOTO: Poliklinika Maja
Poliklinika Maja je namenjena zdravlju dece, a nalazi se na dobro poznatoj adresi gde smo pre skoro 30 godina otvorili svoju prvu oftalmološku ordinaciju – Bulevar Nemanjića 25, TC Zona III, Niš. Ova lokacija predstavlja saobraćajno dostupno mesto, sa radnim vremenom prilagođenim korisnicima naših usluga.
 
Zavidan nivo stručnosti koji smo gradili godinama unazad iz oblasti oftalmologije, sada je proširen i na druge medicinske oblasti: pedijatriju, dečju hirurgiju i ortopediju, ultrazvučnu dijagnostiku, dečju kardiologiju, dečju gastroenterologiju, dečju reumatologiju, dečju neuorlogiju, dečju dermatovenerologiju, dečju endokrinologiju, dečju radiologiju, kao i dečju urologiju.
 
Okupili smo tim eminentnih stručnjaka, lekara specijalista, koji su najveći deo svoje karijere proveli u radu sa decom i uz najsavremeniju opremu stvorili uslove za prevenciju, lečenje i rešavanje svih zdravstvenih problema najmlađih
 
Poliklinika Maja, Bulevar Nemanjića 25, Tc Zona III, Niš
018 530 541 i 065 25 72 151
www.poliklinikamaja.rs 
FB : https://www.facebook.com/KlinikaMaja/
IG: https://www.instagram.com/poliklinikamaja/ 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Laki
21.06.2022. , 09:23
Zašto onda plaćamo zdravstveno kad se svi lečimo privatno ? Privatne niču ko pečurke ,a sve manje ljudi ima mogućnosti da se leči u njima...opšti trend globalizacije...oni najsiromašniji nemaju prava ni na šta...