Pomoć bolesnoj deci za Međunarodni dan PORODICE

Lokalne vesti - Utorak 15.05.2018 - 09:01

15. maj, Međunarodni dan porodice bile obeležen i u Vranju i to humanitarnim koncertom koji organizuju Centar za edukaciju i usavršavanje „Elementi“ i Muzička škola "Stevan Mokranjac".

Porodica temelj zdravog društva FOTO: Promo Porodica temelj zdravog društva FOTO: Promo
Povodom Međunarodnog dana porodice, u utorak će se u prostorijama Centra za edukaciju i usavršavanje „Elementi“ sa početkom u 17.30 časova održati humanitarni koncert u saradnji sa Muzičkom školom "Stevan Mokranjac" iz Vranja. 
 
Ulaznica za koncert će biti jedna korišćena igračka
 
Sve prikupljene igračke organizatori će pokloniti Dečjem odeljenju Zdravstvenog centra u Vranju. 
 
Organizatori događaja Centar „Elementi“ i Muzička škola obeležavanjem Dana porodice potvrđuju činjenicu da je porodica temelj zdravog društva.
 
Na koncertu će nastupiti mladi muzičari Tamara Anđelković ( 9 godina) - klarinet, Šerif Kasemović (7 godina) - truba, Nađa Stanojković (8 godina) - flauta, Anđelija Pavlović (8 godina) - flauta, Đorđe Tasić (8 godina) - gitara, Pavle Krstić (8 godina) - gitara, Miloš Stojanović (11 godina) - harmonika, Lazar Krstić (10 godina) - harmonika i Ilić Lea (10 godina) - violina.
 
Uvodnu reč na događaju će imati pedijatar neonatolog dr Dobrila Šošić
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: