Pomoć za pokretanje postupaka kod Gradske uprave

Lokalne vesti - Ponedeljak 15.07.2019 - 12:03

U cilju unapređenja efikasnosti rada Gradske uprave, na zvaničan sajt grada Vranja postavljen je baner „Registar administrativnih postupaka“.

Registar je deo projekta Reforma Javne uprave u Srbiji FOTO: Promo Registar je deo projekta Reforma Javne uprave u Srbiji FOTO: Promo
U ovom Registru, na sajtu vranje.org.rs, korisnici mogu pronaći sve procedure za pokretanje postupaka kod organa Gradske uprave
 
Time se građanima omogućava da se na brz i pregledan način informišu o načinu podnošenja zahteva za ostvarivanje prava koja su u nadležnosti lokalne samouprave.
 
Takođe, priloženi su i dokumenti neophodni za postupke koji se mogu elektronski popuniti i odštampati, kao i objašnjenja za popunjavanje eventualnih uplatnica.
 
Elektronska baza postupaka grada Vranja je deo paketa podrške koju sprovodi SKGO u okviru projekta Unapređenja administrativne efikasnosti i delotvornosti na lokalnom nivou, a finansira nemačka razvojna saradnja kroz GIZ projekat Reforma Javne uprave u Srbiji.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: