Pomozimo Draganu!

Lokalne vesti - Nedelja 27.04.2014 - 18:11

Vraanje - Trogodišnji Dragan Prnjat iz Feketića boluje od retkog oblika tumora bešike i trenutno se nalazi u Novosadskoj dečijoj bolnici, gde prima treći ciklus hemoterapije.

Dragan Prnjat Dragan Prnjat

Nažalost, kod nas nije moguće izvršiti operaciju i dati adekvatnu terapiju, pa su lekari preporučili kliniku u Nemačkoj, gde operacija košta 70.000 EUR.

Nemački lekari savetuju da bi najbolje bilo da Dragan dođe što pre, kako bi se na vreme mogla uraditi operacija i post-operativno lečenje.

Čekanje na operaciju nikako ne sme biti duže od dva meseca!

Ali, zašto čekati dva meseca? Ono što možemo danas, ne smemo ostavljati za sutra. Ne smemo čekati kritični rok od dva meseca. Pomozimo odmah!

Od naše humanosti i aktivnosti zavisi život još jednog dečaka.

Zato, molimo sve humane ljude da podrže ovu humanitarnu akciju kako bismo svi zajedno Draganu omogućili detinjstvo kakvo zaslužuje svako naše dete.  

U ovu aakciju uključio se i OK Radio. Pošaljite SMS 22 na 3030, po ceni poruke od 100 dinara, i pomozite.

Na dinarskom računu do sad je skupljeno 1.860.365 dinara, a na deviznom 8.110 evra i 147 švajcarskih franaka. u Crnoj Gori na računu ima 2.920 evra.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: