Poplavljenima poklanja kuću i imanje

Lokalne vesti - Sreda 04.06.2014 - 08:21

Porodica Stanojković iz Vranja poklanja kuću i plac ugroženima u poplavama koji su zainteresovani da se presele u Ristovac.

ilustracija ilustracija

Vlasnik imanja Slobodan Stanojković kaže da će ugroženoj porodici iz poplavljenih područja pokloniti jedan hektar zemlje sa kućom od oko 50 kvadrata.

Takođe, poželjno je da novi domaćini vole pčelarstvo, jer će od darodavca dobiti i nekoliko košnica. Iako sve to možda zvuči čudno ili nestvarno, Stanojković kaže da je poklon „od srca“.

– Ti ljudi su pretrpeli ogromnu štetu i rešio sam da svoju vikendicu u Ristovcu poklonim porodici koja je pretrpela nenadoknadivu štetu u poplavama, a takvih je mnogo.

Pustio sam oglas i očekujem da mi se jave, ali ne bih voleo da to bude neko poput prevaranta Džamba – kroz osmeh kaže Stanojković.

On dodaje da je jedini uslov za ne baš mali poklon ljubav prema selu.

– Kuću, plac i pčele dobiće porodica koja je spremna da napusti grad i dođe na selo da živi.

To je velika površina obradivog zemljišta, a poželjno je i da domaćin voli pčelarstvo, jer će od mene dobiti i nekoliko košnica sa pčelama.

Za sebe imam još jednu vikendicu u selu Lukovo, tako da ovu dajem od srca – priča Stanojković i dodaje da mu se do sada niko nije javio, a da će ponuda biti otvorena do 15. juna.

Kako je objasnio, stambeni objekat ima hodnik, dve sobe i kuhinju.

Pored kuće i košnica, plac poseduje i dva bunara, a vlasnik napominje da je objekat priključen na elektro-mrežu.

Zainteresovane porodice mogu se javiti na brojeve telefona 017/ 405 - 536 i 062/ 329 – 327

autor: Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: