Posao za 20 NOVIH POLICAJACA

Lokalne vesti - Subota 23.06.2018 - 09:48

Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za prijem novih lica za rad u policiji, a za područje Policijske uprave (PU) Vranje predviđeno je upisivanje 20 polaznika.

Kandidati idu na osposobljavanje u Sremsku Kamenicu FOTO:S.Tasić/OK Radio Kandidati idu na osposobljavanje u Sremsku Kamenicu FOTO:S.Tasić/OK Radio
Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici nove polaznike na stručno osposobljavanje za obavljanje policijskih poslova za preko 15 policijskih uprava, među kojima je i PU Vranje.
 
Pravo da konkurišu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritiriji Policijske uprave za koju se raspisuje konkurs, starosti između 18 i 24 godine.
 
Od ostalih uslova, traženo je da kandidat ima završeno srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju, da poseduje vozačku dozvolu „B“ kategorije, da ne postoje bezbednosne smetnje u skladu sa Zakonom o policiji, kao i da ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti.
 
Izbor kandidata za polaznike stručnog osposobljavanja sprovodi komisija, koju imenuje ministar unutrašnjih poslova, a rok za prijavu je do 20. jula.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: