Poslanik: Nisam ni pipnuo odbornika

Lokalne vesti - Utorak 26.11.2013 - 15:32

Povodom optužbe da je odborniku SNS u Vranju Slobodanu Petroviću polomio nos u uličnom incidentu, narodni poslanik SNS Dragan Nikolić kaže da ga nije ni pipnuo.

Nikolić Nikolić

Prema njegovim rečima, ceo incident ispred restorana „Morava“ u centru grada je iskontruisan i instruisan SPS-om i vrhom vranjske policije.

– Ovo je nastavak sinhronizovane akcije SPS-a i vrha Policisjke uprave, zatim kriminalnih elemenata u Vranju i na žalost zloupotrebljenog dečaka protiv koga je 17. maja ove godine podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti jer mi je pretio.

Ja ni u kakav fizički kontakt nisam došao sa tim dečakom i on to vrlo dobro zna. Da je drugačije, policija bi mene i još dvojicu visokih funkconera GrO SNS privela, a mi niti smo privedeni niti za to postoje razlozi – kaže Nikolić i dodaje da je za vreme u kome se navodno desio incident on sa ljudima optuženim za napad bio u lokalu u Partizanskoj ulici koja nije ni blizu restoranu „Morava“.

 – Sve što ovaj dečačić iznosi su neistine i nije mu prvi put. On očigledno živi u nekom svom virtualnom svetu i vrlo je čudnih manira i ponašanja.

Ja imam 53 godine, a on 23, pa je malo čudno da se ja bijem sa decom tog uzrasta. Sama ta činjenica potvrđuje da se radi o još jednoj izmišljotini i on to radi šest meseci unazad.

Podvlačim da je ovo još jedna sinhronizovana akcija vrha Policijske uprave, SPS-a, kriminalne dece i jednog istaknutog nalogodavca svih paljevina automobila po gradu, koja naravno opet nije uspela – kaže Nikolić.

On dodaje da nakon ovog dešavanja ništa više neće biti isto.

– O svemu sam obavestio prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i tražim ličnu zaštitu od kriminalaca u policijskim uniformama i njihovim kriminalnim ortacima u Vranju.

Već duže vreme tvrdim da mi je ugrožena bezbednost  što se u noći između ponedeljka i utorka umalo nije desilo – kaže na kraju Nikolić i podseća da je on kao slobodan čovek otputovao za Beograd, jer ništa nikome nije učinio.
 
Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: