Posle svega: Zvezda u VRANJU, ulaznice od ponedeljka

Lokalne vesti - Subota 13.10.2018 - 00:55

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije u fudbalu između Dinama i Crvene zvezde biće odigrana u Vranju, a od ponedeljka će biti puštene u prodaju i ulaznice, saopštio je vranjski klub.

Spektakl za ljubitelje fudbala u Vranju FOTO: FK Dinamo Spektakl za ljubitelje fudbala u Vranju FOTO: FK Dinamo
Utakmica je zakazana za sredu, 17. oktobar, odlučeno je da bude promenjen i termin odigravanja pa će umesto u najavljenih 18 sati, meč početi u 14 časova.
 
Ulaznice će se prodavati od ponedeljka do srede u Turističkom info-centru na šetalištu u Vranju, kao i na dan utakmice na od 10 časova na „Jumkovom” stadionu, saopštava Dinamo.
 
Cena za veliku tribinu na istoku je 400 dinara, dok za malu tribinu na zapadu staje 300 dinara.
 
Severna i južna tribina nisu u opticaju, a ulaz za decu do 12 godina je slobodan, navode iz vranjskog kluba.
 
Zakazivanje ovog meča pratile su kontroverzna saopštenja tokom poslednja dva dana.
 
U četvrtak je najpre je nezvanično potvrđeno da će se Dinamu izaći u susret i da će utakmica biti odigrana u Vranju, a nakon toga, izvor iz FSS-a je naveo da stadion „Jumka“ ipak ne zadovoljava prvenstveno bezbednosne standarde i nema uslove za medijsko praćenje utakmice, te da će se igrati u Surdulici, gde „žuti“ ove sezone igraju svoje superligaške mečeve.
 
Meč je, inače, trebalo da bude odigran još 26. septembra, ali je odložen zbog obaveza Crvene zvezde na tri fudbalska fronta.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: