Potpisan Ugovor o javno – privatnom partnerstvu za dugoročnu isporuku toplotne energije

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.03.2023 - 13:35

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, direktor JP „Novi Dom“ Vranje Goran Petrović i direktor preduzeća „Energy construction“ iz Beograda Miroslav Aleksić, potpisali su danas Ugovor o javno – privatnom partnerstvu za dugoročnu isporuku toplotne energije sistemu daljinskog grejanja JP „Novi dom“ iz novoinstalisanih kotlova na drvnu biomasu i kotlova na gas.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Gradonačelnik Milenković se zahvalio svima koji su učestvovali u ovom procesu, istakavši da će realizacijom projekta Vranjanci imati daljinsko grejanje po ekološki prihvatljivim standardima.
 
Direktor „Energy construction“ Miroslav Nikolić takođe je rekao da projekat rezultat dobre saradnje sa lokalnom samoupravom koja se, proatkivnim pristupom, na vreme izdvojila od ostalih gradova koji su bili zainteresovani za implementaciju savremenih načina daljinskog grejanja.
 
Ukupna vrednost projekta je 4.999.176.000 dinara bez PDV.  
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: