Povredili policajca

Lokalne vesti - Ponedeljak 12.08.2013 - 12:03

Policija u Vranju podnela je krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu protiv F.S (29) iz Bujanovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i prekršaj drsko i bezobzirno ponašanje.

Ilustracija Ilustracija

Takođe, podnete su prijave i protiv R.S. (22), F.S. (31) iz Bujanovca, A.I. (27) državljanke Bosne i Hercegovine i M.A. (29) državljanina Nemačke, zbog sumnje da su izvršili krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti ili održavnja javnog reda i mira.

- U Vranju 11. avgusta ove godine, oko 01:30 časova F.S. upravljajući vozilom marke „audi“ švedskih registarskih oznaka, u kome su se kao putnici nalazile navedene osobe, kretao se u zabranjenom smeru ulicama Beogradskom i Kralja Stefana Prvovenčanog.

Prilikom intervencije F.S je napao policajca i naneo mu laku telesnu povredu, dok su ostale osobe ometale policijske službenike prilikom dovođenja F.S. u službene prostorije Policijske uprave u Vranju – kaže Dragan Stamenković, PR vranjske Policijske uprave.

Kako je saopšteno, osumnjičeni su privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji je F.S. odredio preitvor do mesec dana, a ostalima pritvor do osam dana.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: